Yüksekokulumuza 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında yeni katılan öğrencilerimize 25 Eylül 2019 tarihinde "Oryantasyon Eğitimi" düzenlenmiştir. Yapılan Oryantasyon Eğitimine; Yüksekokulumuz Müdür V. Dr.Öğr.Üyesi Levent VAR, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr.Sadi ÖN, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. İrfan MARANGOZ, 1.sınıf danışmanları; Öğr.Gör.Rıdvan ERGİN, Öğr.Gör.İsmail KOÇ, Arş.Gör.Ekrem YILMAZ ve Yüksekokul Sekreteri Seyfi BAYAR katılmıştır.

Yüksekokulumuz Basketbol Salonunda 1.sınıf öğrencileri için düzenlenen Oryantasyon Eğitiminde, Yüksekokulumuz Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. İrfan MARANGOZ tarafından görsel olarak, Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz yerleşkesi eğitim-öğretim faaliyetleri, Yüksekokulumuz Yönetimi, Yüksekokulumuz Bölüm Başkanları, Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personelleri tanıtılmış, ayrıca Üniversitemiz Yönetmelikleri ve Yönergeleri ile kalite dökümanlarının nasıl kullanılacağı ve Üniversitemizin öğrencilere sunduğu sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri,yemekhane hizmetleri gibi faaliyetleri hakkında bilgiler verilmiştir.