İlimiz Taekwondo branşında milli sporcusu, eski milli takımlar Antrenörü, Uluslararası şampiyonumuz ve aynı zamanda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Sayın Sinan DEMİR tarafından Yüksekokulumuz Kapalı Spor Salonunda 27.05.2019 tarihinde " Gençler Hayalleriniz Olmalı " konulu konferans verildi.

Konferansa davetli konuşmacı olarak, sporculuğunda önemli başarılara imza atmış ve taekwondo branşında dünya şampiyonu olan Yüksekokulumuz Öğretim Üyelerinden Sayın Dr.Öğr.Üyesi Sevde MAVİ VAR katıldı.

Konferansta öğrencilerimizin geleceğe dair ufuklarını açmak, başarılı bir antrenör, öğretmen ve spor yöneticisi olabilmeleri için neler yapılması gerektiğine dair bilgilendirme yapıldı.

Konferansa yüksekokulumuz Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları ve öğrencilerimiz katılım sağlamışlardır. Konferans sonunda ise Sayın Sinan DEMİR'e Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Sayın Dr.Öğr.Üyesi Levent VAR tarafından plaket takdimi yapıldı.