“19 Mayıs Ruhu Işığında Gençlik ve Spor Bayramı” Konulu konferans Yüksekokulumuz Müdürlüğü tarafından Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Özbay GÜVEN’in katılımlarıyla 16.05.2019 tarihinde Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda verilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla Milli Mücadele hareketini başlatması, Anadolu’ya yayması ve Gençlik ve Spor Bayramını TÜRK Gençliğine armağan ettiği sürecin anlatıldığı ve Milli Mücadele Ruhunun farklı bir boyutla anlatıldığı konferansa tüm Üniversitemiz akademik, idari personel ve öğrencileri yoğun ilgi göstermiştir.

Konferansa Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet GÖKBEL, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf KAYAOĞLU ve Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu KILIÇARSLAN katılmışlardır.

Milli ve Manevi değerlerin derinden hissedildiği konferans sonunda katılımcı misafir Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Özbay GÜVEN’e çiçek ve plaket takdimi yapılmıştır.

Resim 4

Resim 6