Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencileri Yüksekokulumuzu ziyaret etti. 03 Nisan 2019 tarihinde Yüksekokulumuz da gerçekleştirilen ziyarette Öğretim Elemanlarımızdan Öğr.Gör.Mustafa TUNÇEL öğrencilere Yüksekokulumuzdaki gelişmeleri anlattı.

Öğrencilere, Yüksekokulumuzun eğitim imkanları ve faaliyet alanları hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Öğr.Gör.Mustafa TUNÇEL, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu okumanın ayrıcalıklarından bahsetti. Yüksekokulumuzun kondisyon salonu, güreş salonu, basketbol/voleybol salonlarını gezdirerek Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzun imkanlarını yerinde değerlendirmeleri açısından tavsiyelerde bulundu.

Öğr.Gör.Mustafa TUNÇEL, lise öğrencilerine hedeflerini iyi belirlemelerini ve çalışmalarını kendi tercihllerine bırakarak isterlerse bu yönde yapmalarını önerdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekoukulunun akademik kadrosu ile bölgesinin aday tercihlerinden de anlaşıldığı üzere gözdesi olma yolunda ilerlediğini ve en iyisi olduğunu söyledi. Ziyaret sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. sadi ÖN ile Öğr.Gör.Mustafa TUNÇEL günün anısına Kırşehir Anadolu  İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencileriyle  fotoğraf çektirerek uğurladılar.