Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencilerinin "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Dersi" kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Ebru Olcay KARABULUT tarafından 25.12.2018 tarihinde Yüksekokulumuz Spor Salonunda "Beden Eğitimi ve Sporda Materyal Geliştirme" konulu etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğimize Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mahmut ERBEY, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız; Sayın Dr. Öğr. Üyesi İrfan MARANGOZ, Sayın Öğr. Gör. Dr. Sadi ÖN, Yüksekokulumuz Akademik ve idari personelleri, Yüksekokulumuz öğrencileri ve diğer kurumlardan gelen misafir öğrencilerimiz katılım sağlamışlardır.

Etkinliğimizde; Tango gösterileri ile halk oyunları gösterileri de sunulmuştur. Ayrıca Yüksekokulumuz Akademisyenleri ve öğrencileri ile diğer kurumlardan gelen öğrenciler hazırlanmış olan materyallere büyük ilgi göstermişlerdir.