Yüksekokulumuza 2017 -2018 eğitim-öğretim yılında yeni katılan öğrencilerimize 26 Eylül Salı günü oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir.

Yapılan oryantasyon eğitimine Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Levent VAR, Yüksekokul Sekreteri Abdullah YILDIRIM, bölüm temsilcisi öğrenciler öğretim elemanları katılmıştır.

Öğrencilerimize, Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Levent VAR tarafından Kırşehir hakkında, Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz yerleşkesi ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler verilmiş, Yüksekokul Sekreteri Abdullah YILDIRIM tarafından Üniversitemiz Kalite çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılmış ve kalite dokümanlarının nasıl kullanılacağı anlatılmıştır.

Oryantasyon eğitimi Yüksekokulumuz binası, spor salonlarının gezilmesi ve Rektörlükten gönderilen hediyelerin dağıtılmasıyla sona ermiştir.